Agrarische vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in de agrarische sector? Bekijk dan alle openstaande agrarische vacatures door op onderstaande link te klikken.

Bekijk alle agrarische vacatures

Staat jouw gewenste functie er op dit moment niet tussen? Schrijf je bij ons in. We nemen contact met je op zodra er een leuke vacature voorbij komt.

Werken voor Abiant Agro


Als bedrijfsverzorger ben je flexibel en breed inzetbaar bij bedrijven die een beroep doen op de agrarische bedrijfsverzorging van Abiant. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als bedrijfsverzorger bij Abiant? Mail naar sollicitatie@abiant.nl


Vacature: Bedrijfsverzorger akkerbouw

Vacature: Bedrijfsverzorger melkveehouderij

Vacature: (Beginnend) Aardappelselecteur

Vacature: Klauwverzorger

"Mijn werk is heel divers omdat we niet van te voren weten welk bedrijf hulp nodig heeft."

Jan Eiko | bedrijfsverzorger Abiant Agro

Werk in de agrarische sector

Met meer dan 60 jaar ervaring in de agrarische sector weet Abiant als geen ander dat agrarische ondernemers soms professionele hulp nodig hebben bij (specialistische) werkzaamheden. Zowel gedurende seizoensdrukte en tijdens vakanties, op tijdelijke of structurele basis kun je bij ons onder andere terecht voor personeel zoals melkers, akkerbouwmedewerkers en vakantiekrachten.

Abiant biedt agrarsiche bedrijven flexibiliteit en continuïteit als het gaat om arbeidsvraagstukken. Onze agrarische accountmanagers kennen de agrarische sector van haver tot gort. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak!