Arbeidsmiddelen laten keuren

Abiant keurt tegen scherpe tarieven uw elektrische handgereedschappen, klimmaterialen, land-, tuin- en parkmachines en ook speeltoestellen. De gecertificeerde keurders van Abiant weten van doorpakken. Ze hebben de kennis en de kunde om iedere keuringsklus te klaren. Wel zo veilig voor uw medewerkers en uzelf.

De Arbowet verplicht u jaarlijks elektrische hulpmiddelen en klimmaterialen te (laten) keuren. Voorbeelden van elektrische hulpmiddelen zijn: haakse slijper, boormachine, haspel en verlengsnoer. Met klimmaterialen bedoelen we (rol)steigers en ladders van zowel hout als aluminium. Land-, tuin- en parkmachines zijn o.a. grasmaaier, bosmaaier en elektrische heggeschaar.

Werkwijze keuren arbeidsmiddelen
De keurders van Abiant komen bij u op locatie om te keuren. U kunt de te keuren arbeidsmiddelen ook naar onze werkplaats in Bedum brengen. U bespaart daarmee voorrijkosten.

arbeidsmiddelen keuringsteam.png

Repareren en certificeren
U ontvangt een inspectielijst per arbeidsmiddel. Als bedrijf ontvangt u een keuringscertificaat. De gegevens van de keuring kunt u ook digitaal ontvangen van ons. Als uw materiaal beschadigd is, kunnen wij dat ter plekke voor u repareren. Na reparatie volgt alsnog een goedkeuring. Omdat Abiant geen arbeidsmiddelen verkoopt kan ze volledig onafhankelijk zijn in haar keuringen.

Tarievenlijst keuren arbeidsmiddelen

Abiant keurt elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterialen. Daarmee voldoet u eenvoudig aan de eisen die de Arbowet stelt. Na goedkeuring ontvangt u een inspectiecertificaat met een overzicht van alle gekeurde arbeidsmiddelen.

  Keuren in de werkplaats (Bedum)         Keuren op locatie
Elektrisch gereedschap volgens NEN 3140           € 4,50 per stuk € 5,50 per stuk (1-49 stuks)              
    € 5,00 per stuk (50-100 stuks)
    € 4,50 per stuk (> 100 stuks)
Vaste opstelling elektrisch gereedschap n.v.t € 6,50 per stuk
Land-, tuin-, parkmachines € 39,75 per uur € 39,75 per uur
Reparatie € 39,75 per uur € 39,75 per uur
De voorrijkosten voor het keuren bedragen:                tot 30 km enkele reis  € 15,00
  31 tot 50 km enkele reis   € 25,00
  vanaf 51 km enkele reis € 35,00