Klauwverzorgers inhuren

klauwverzorger inhuren

Een goede klauwverzorging is essentieel voor uw koeien. Onze klauwverzorgers helpen u graag met het behandelen van uw rundvee. Heeft u een klauwverzorger nodig? Als u ’s ochtends tijdig belt naar 050 303 93 93, dan proberen wij dezelfde dag nog langs te komen.

Gecertificeerde rundveepedicures
Het Rundveepedicurecentrum (RPC) is gevestigd in Bedum en heeft als werkgebied de provincies Groningen en Drenthe. Bij het Rundveepedicurecentrum zijn gecertificeerde rundveepedicures in dienst die allemaal de opleiding tot rundveepedicure hebben gevolgd. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professionele klauwverzorging volgen zij iedere twee jaar een bijscholingscursus. Tijdens het werken beschikken de pedicures over moderne behandelboxen van hoge kwaliteit en wordt er volgens strikte hygiëneregels gewerkt om het overdragen van ziekten te voorkomen.

Digitale registratie klauwaandoeningen
Wilt u goed inzicht hebben in de klauwgezondheid van uw rundvee? Met behulp van het programma Digiklauw krijgt u een goed beeld van de klauwgezondheid op uw bedrijf. Alle rundveepedicures van het RPC beschikken over een handcomputer waarmee ze digitaal de klauwaandoeningen van uw koeien kunnen registreren.

Digiklauw.png

Het programma Digiklauw is samen met de Vereniging voor Rundveepedicure, CRV en GD ontwikkeld. Alle rundveepedicures en organisaties die aangesloten zijn bij de landelijke Vereniging van Rundveepedicure kunnen Digiklauw gebruiken. Op de website van CRV heeft u de mogelijkheid om de klauwgezondheidsscore van uw veestapel te bekijken en te vergelijken.

Bezoek onze website voor meer informatie!