Hulp nodig bij het scheren van vee?

Veescheren.png

Is het tijd om uw koeien of schapen te scheren? Abiant ondersteunt u graag met het uitvoeren van deze klus. Wij hebben vakbekwame veescheerders in huis die u met alle liefde komen helpen. Zij beschikken over uitstekend materiaal en werken altijd op een hygiënische manier. Zo wordt het gebruikte materiaal altijd grondig gereinigd en dragen de veescheerders zelf wegwerpoveralls. Omdat wij beschikken over een groot aantal vakkrachten in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen wij er samen met u voor zorgen dat de scheerklus snel geklaard is.

Waarom uw koeien scheren?
Geschoren koeien zijn doorgaans schoner en gezonder dan ongeschoren koeien. Ze kunnen namelijk beter hun warmte kwijt en zweten minder. Hierdoor is de kans op luchtweginfecties kleiner en hebben geschoren koeien minder last van huidparasieten. Zeker bij hoogproductieve koeien is dit belangrijk omdat de kans anders groter is dat ze minder gaan presteren.

Extra handen tijdens het schapen scheren
Tegenwoordig worden schapen steeds vaker in de winterperiode, voordat ze gaan lammeren, geschoren. Kunt u wel wat extra handen gebruiken tijdens het schapen scheren? Of heeft u extra schapenvangers nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook wanneer u uw schapen wilt behandelen tegen (huid)aandoeningen kunt u onze hulp inschakelen. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met het schapen scheren.

Heeft u hulp nodig met veescheren? Of wilt u meer informatie over wat onze veescheerders voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!