Exclusief ledenvoordeel: Ottobock exoskelet

Met de Ottobock Paexo Shoulder worden alle handelingen een stuk lichter waarbij je je armen recht voor je of boven schouderhoogte gebruikt. Om de duurzame inzetbaarheid van haar leden te vergroten, geeft Coöperatie Abiant exclusieve ledenkorting op de aanschaf van dit exoskelet.

Met een exoskelet belast je je lichaam minder

Het grote voordeel van een exoskelet is dat fysiek zwaar werk lichter wordt. Handelingen die je in je leven duizenden keren herhaalt, belasten je lichaam minder. Dit exoskelet zorgt ervoor dat piekbelasting wordt voorkomen. Daarmee werkt het exoskelet preventief, want juist die pieken zorgen voor blessures. Zo kun je het beroep waar je van houdt langer blijven uitoefenen.

Korting van € 300 op catalogusprijs

Het exoskelet van Ottobock is een beproefde oplossing in onder andere de luchtvaartindustrie, de logistiek en de bouw. Coöperatie Abiant heeft een korting van 10 procent bedongen op de catalogusprijs en geeft die korting 1-op-1 aan leden door. De catalogusprijs is € 2.950 en wij hebben de korting mooi afgerond op € 300. Daarmee is de prijs van het exoskelet voor leden € 2.650.

Onze ervaringen met het Ottobock exoskelet

Onze eigen bedrijfsverzorgers en klauwbekappers hebben het exoskelet gedurende zo’n zes weken gebruikt bij hun dagelijks werk. Zij zijn enthousiast. Inmiddels gebruiken zij deze exoskeletten in de praktijk. En een demonstratie voor de ledenraad leidde eveneens tot positieve reacties.

Oriënteren, testen en bestellen

Geïnteresseerd? Er zijn verschillende mogelijkheden om te oriënteren, testen en bestellen.

  • Wie het exoskelet eens van dichtbij wil bekijken, is van harte welkom op onze demomiddag. Meld je aan voor de demomiddag.
  • Wie het exoskelet twee weken in de praktijk wil proberen, kan zich wenden tot diens accountmanager. De kosten voor deze test bedragen € 500 (normaal gesproken € 1.900). Als na de test tot aanschaf wordt overgegaan wordt € 250 in mindering gebracht op de aanschafprijs. Voor de testperiode wordt een speciale bruikleenovereenkomst aangegaan met Abiant.
  • Wie direct wil bestellen, kan zich wenden tot diens accountmanager. Pre-Tec, de exclusieve dealer in Nederland met wie we samenwerken, levert en factureert het exoskelet. Abiant geeft een instructie van een uur specifiek gericht op gebruik door Agro-medewerkers. Ook wordt het exoskelet tijdens de instructiebijeenkomst op maat van de gebruiker ingesteld.

Kom naar de demomiddag

Wat is er beter dan het exoskelet van dichtbij te bekijken, het gewicht te voelen, het exoskelet even te proberen, uitleg te krijgen en vragen te stellen? Kom naar de demomiddag op dinsdag 24 januari. Inschrijven is verplicht, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen zich goed kan oriënteren.

Datum: 24 januari van 14 tot 16 uur
Locatie: Hoofdkantoor Abiant, Kieler Bocht 64 Groningen

Aanmelden demomiddag