(Beginnend) aardappelselecteurs Abiant Agro gezocht

aardappelselecteurs inhuren

Heb jij haviksogen, geduld en wil je ‘turend’ geld verdienen? Word aardappelselecteur!

Jij bent een buitenmens, op zoek naar (extra)werk tijdens de zomer. Je hebt affiniteit met de agro en wilt met jouw scherpe ogen en geduld een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze voedselketen. Je bent beschikbaar in de maanden mei, juni en juli, leergierig en je laat jezelf graag rondrijden… Stap dan op onze selectiekar en word aardappelselecteur!

Ik wil meer wetenDit bieden wij jou

  • ✓ Goed salaris van € 12,50 - € 16,50 bruto per uur
  • ✓ Opbouw vakantiedagen en vakantiegeld conform CAO bedrijfsverzorging
  • ✓ Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer
  • ✓ Abianter werkkleding dat goed zit
  • ✓ Als startende selecteur ontvang je een uitgebreide training, zodat je ook voor langere tijd bij ons aan de slag kan.
  • ✓ Ervaren selecteurs kunnen al voor 1 dag in de week aan de slag, onervaren selecteurs in overleg.
  • ✓ Je werkt in tweetallen op de kar en komt bij verschillende boeren


Let op: de locaties zijn alleen met eigen vervoer te bereiken. Je moet dus ook in het bezit zijn van een rijbewijs B

Aardappelselectiecursus

Je hebt passie voor of achtergrond in de agro, je hebt zin en tijd, maar je hebt geen ervaring met het werk als aardappelselecteur? Geen punt. Onze ervaringsdeskundigen leren jou tijdens een speciale aardappelselectiecursus de basis van het vak.

We vertellen je over de verschillende rassen, over aardappelziektes en mutanten en we laten je alvast rijden op onze speciale aardappelselectiekar. We schetsen je ook de belangen van goede aardappelselectie voor de boer; onze opdrachtgevers. Het is verantwoordelijk werk en jouw inzet zorgt voor een betere, kwalitatief hoogwaardige oogst.

Aan het werk!


Na de cursus zorgt Abiant Agro dat je in de zomer zo’n tien weken als aardappelselecteur aan het werk kunt. Bij een opdrachtgevers in jouw omgeving! Aan de hand van een ervaren aardappelselecteur, van Abiant of onze opdrachtgever, leer je de fijne kneepjes van het vak. Want meters maken is de beste manier om het selecteren te leren. En wij leren het je graag!

Neem contact op


Wil je hulp bij jouw aardappelselectie? Of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.