Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures Abiant Agro

Abiant is ontstaan uit een coöperatie opgericht door boeren voor boeren. Al vijftig jaar runnen onze bedrijfsverzorgers bedrijven als de boer dat zelf niet meer kan. Ons hechte Agro-team werkt elke dag met veel passie aan het versterken van de agrarische sector. Help je mee?

Vooruitboeren? Werk via Abiant in de agrarische sector!

Abiant gelooft in een mooie toekomst voor de agrarische sector. Wie vooruit wil, kan via ons aan de slag bij allerlei agrarische bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden je leuk werk en volop kansen. 

  • Avontuur: op allerlei boerenbedrijven aan de slag
  • Wekelijkse uitbetaling, vakantiegeld, pensioenopbouw en goed verzekerd
  • Altijd volop werk
  • Bijleren op het werk en kansen krijgen
  • Bevalt het wederzijds? Snel meer zekerheid!

Met meer dan 60 jaar ervaring in de agrarische sector weet Abiant als geen ander dat agrarische ondernemers soms professionele hulp nodig hebben bij (specialistische) werkzaamheden. Zowel gedurende seizoensdrukte en tijdens vakanties, op tijdelijke of structurele basis kun je bij ons onder andere terecht voor personeel zoals melkers, akkerbouwmedewerkers en vakantiekrachten.

Abiant biedt agrarsiche bedrijven flexibiliteit en continuïteit als het gaat om arbeidsvraagstukken. Onze agrarische accountmanagers kennen de agrarische sector van haver tot gort. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak!

Staat jouw gewenste functie er op dit moment niet tussen? Schrijf je bij ons in. We nemen contact met je op zodra er een leuke vacature voorbij komt.