Vliegenbestrijding

vliegenbestrijding

Heeft u last van vliegen op uw bedrijf? Of wilt u juist voorkomen dat u straks last heeft van een vliegenplaag? Schakel dan de vliegenbestrijders van Abiant Bedrijfsverzorging in.

Vliegenoverlast is een probleem dat vaak voorkomt in de agrarische sector. Naast vervelend kan een vliegenplaag gezondheidsrisico’s veroorzaken; vliegen verspreiden virussen, parasieten en bacteriën. Dit kan gevaarlijk zijn voor uzelf, uw dieren en/of planten, maar ook voor uw klanten, medewerkers en uw hele omgeving.  Wist u dat vliegen een negatief effect hebben op de melkproductie?

Voor een effectieve vliegenbestrijding is het belangrijk vast te stellen om welk soort vlieg het gaat, omdat iedere vlieg een andere leefgewoonte heeft. Het preventief en professioneel bestrijden van vliegen doen de specialistische vliegenbestrijders van Abiant voor u. Zij zorgen ervoor dat u op uw agrarische bedrijf en in uw omgeving geen last meer heeft van een vliegenplaag.

Wespennest verwijderen
Een wespennest verwijderen is geen simpele klus, omdat de insecten kunnen steken. Daarom helpen wij u met het verwijderen van de nesten. De wespenbestrijders van Abiant Bedrijfsverzorging hebben speciale pakken en middelen om het wespennest veilig te verwijderen. Uw wespennest laten weghalen moet snel en vakkundig gebeuren, zeker als u allergisch bent voor wespensteken.

Overlast van ongedierte?
Overlast van een vliegenplaag of wespennest? Onze specialisten staan voor u klaar! Ze komen zo snel mogelijk bij u langs om de vliegenplaag te bestrijden of de wespennest te verwijderen.

Met de juiste professionele houding, aanpak, middelen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat uw overlast verleden tijd is. Bel ons op 050 303 93 83  of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.