Vliegenbestrijding

vliegenbestrijding

Heb je last van vliegen op jouw bedrijf? Of wil je juist voorkomen dat je straks last hebt van een vliegenplaag? Schakel dan de vliegenbestrijders van Abiant Agro in.

Vliegenoverlast is een probleem dat vaak voorkomt in de agrarische sector. Naast vervelend kan een vliegenplaag gezondheidsrisico’s veroorzaken; vliegen verspreiden virussen, parasieten en bacteriën. Dit kan gevaarlijk zijn voor jezelf, jouw dieren en/of planten, maar ook voor je klanten, medewerkers en je hele omgeving.  Wist je dat vliegen een negatief effect hebben op de melkproductie?

Voor een effectieve vliegenbestrijding is het belangrijk vast te stellen om welk soort vlieg het gaat, omdat iedere vlieg een andere leefgewoonte heeft. Het preventief en professioneel bestrijden van vliegen doen de specialistische vliegenbestrijders van Abiant voor jou. Zij zorgen ervoor dat jij op jouw agrarische bedrijf en in jouw omgeving geen last meer hebt van een vliegenplaag.

Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen is geen simpele klus, omdat de insecten kunnen steken. Daarom helpen wij jou met het verwijderen van de nesten. De wespenbestrijders van Abiant Agro hebben speciale pakken en middelen om het wespennest veilig te verwijderen. Een wespennest laten weghalen moet snel en vakkundig gebeuren, zeker als je allergisch bent voor wespensteken.

Overlast van ongedierte?

Overlast van een vliegenplaag of wespennest? Onze specialisten staan voor je klaar! Ze komen zo snel mogelijk bij je langs om de vliegenplaag te bestrijden of de wespennest te verwijderen.

Met de juiste professionele houding, aanpak, middelen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat overlast verleden tijd is. Bel ons op 050 303 93 83  of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.